Utbildning, utvärdering och SFC

 

Utbildningar

 

Tycker du att det är svårt att ställa ut på mässor? Ingen fara, vi hjälper dig. Genom våra olika utbildningstjänster kan vi hjälpa dig med allt ifrån att utforma en effektiv mässtrategi till att motivera dina medarbetare som skall arbeta i montern. Vi kan idag erbjuda Nordens största utbildningsutbud inom mässutbildning.

• Onlinekurser och böcker:  Här hittar du mer information 

• Fysiska kurser, kickoffer, workshops etc: Här hittar du mer information

 

Instagram: Följ oss även på fairlinksverige och få inspiration från andra utställare.
YouTube: Söker du på fairlinksverige hittar du korta små filmer som både inspirerar och instruerar.

 

Exempel på referenser/Utbildning: Affärsracet, ebmpapst, Jönköping University, KGK, Kinnarps, Leksands Näringslivskontor, Linköpings Universitet, Momentum, Mönsterås kommun, SMC, Smekab, Sundström Safety, Ung Företagsamhet, Vetlanda kommun, Wavin m.fl.

 

 

Utvärderingar

 

Sedan 1986 arbetar vi med nästan samtliga av de största mässorna i Sverige. Allt ifrån Bokmässan till Nordbygg och Elmia Wood. Totalt har vi gjort undersökningar i samband med över tusen mässor. Det vi inte vet om svenska mässor är troligtvis inte värt att veta. Vad vi gör? Målgruppsstudier, värdeskapande studier och regionalekonomiska studier är bara några exempel. Vi arbetar både med att samla in eget underlag men även med internt material som du som arrangör redan har tillgång till. Självklart fungerar vi också som bollplank och leder workshops. Kontakta oss så tar vi en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till att utveckla din mässa.

 

Vi kan genomför inte bara mässrelaterade undersökningar utan har lång erfarenhet av många olika typer av undersökningar. Metodvalet bestäms av vad som passar ditt behov bäst. Vi har både webbaserade insamlingsverktyg och tillgång till intervjupersonal. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

 

Exempel på referenser, undersökningar mässor: Bokmässan, Båtmässan, Elfack, Elmia Husvagn & Husbil, Elmia Lantbruk, Elmia Subcontractor, Elmia Wood, Entreprenad Live, Formex, Nordbygg, Scanautomatik, Scanpack och Stockholm Furniture & Light Fair

 

Exempel på referenser, andra typer av undersökningar: Almi, Event in Skåne, Hallbybollen, Jordbruksverket, Jönköping Airport, Jönköping City, Jönköping Energi, Stockholms Läns Landsting, Svensk GlasÅtervinning, Swedese och Vätterhem

 

 

 

Scandinavian Fair Control

 

Du har väl inte missat att anmäla din mässa till Scandinavian Fair Control? SFC är ett varumärke som ägs av Fairlink och har sedan 1992 kvalitetssäkrat anslutna mässors uppgifter om antal besökare, utställare och kvadratmeter. För dig som arrangör och för dina utställare innebär det en trygghet att ingen kan ifrågasätta dina siffror. SFC ingår dessutom i ett internationellt nätverk   som samordnar sitt regelverk enligt den internationella standard som vi tillsammans skapat. Dessutom sammanställs alla insamlade uppgifter i en internationell publikation som sprids över hela Europa. Ladda ner rapporter här.

 

 

Sedan 2018 är vi också certifierade att utföra revisioner på mässor inför ansökan om UFI Approved Events. Att ha ett UFI Approved Event krävs av arrangörer som vill bli medlemmar i den internationella mässorganisationen Union des Foires Internationales (The Global Association of the Exhibition Industry). Kontakta oss om du vill veta mer om SFC.