Strået vassare än övriga utställare

När årets regionala UF-tävling avgjordes på Elmia var konkurrensen knivskarp. Det tävlades i en mängd olika klasser. Ett UF-företag som verkligen gjorde skäl för sitt namn genom att vara ett strå vassare än alla andra utställare (över 260 olika UF-företag ställde ut) var UF-företaget ”Strået vassare” som vann klassen ”Årets Monter”. Förutom segercheck från UF fick man också ett hedersomnämnande i Elmia Spark Award, en tävling som arrangeras av Elmia och Fairlink, samt sina egna exemplar av världens mest sålda mässbok – Mässguru. Grattis säger vi och hoppas att vi får se ”Strået Vassare” på många mässor framöver.

 

 

Förutom vinnarna fanns det en mängd riktgt bra montrar som är värda att uppmärksammas lite extra. Till exempel Cleap som både bjöd på Afterski och tävlingar när man visade upp sin bärsele för skidor (som även blev utsedd till årets Innovation).

 

 

Stöd i Nöd som hjälper människor att skänka mat och annat till äldre personer som behöver hjälp (Blev utsedd till årets Tjänst).

 

 

SmartStart som hittat ett finurligt sätt för annonsörer att nå ut med sina erbjudanden till människor när de äter frukost (kom 2:a i årets Tjänst).

 

 

Centrini som vill skapa aktivitet och glädje vid familjernas matbord. Centrini blev även utsedda till årets UF-företag.

 

 

Och sist men inte minst Guidance som tagit fram en bok för att minska människors skärmtid och istället syssla med annat.