Ny online-kurs om hur du mäter effekterna av dina mässdeltaganden

Diskuterar ni på ert företag över vilka effekter ett mässdeltagande ger? Funderar ni på hur ni kan utvecklas som utställare och överglänsa alla era konkurrenter? Då har vi ett glädjande besked. Nu har vi på Fairlink tagit fram vår tredje online-kurs och denna kurs handlar om just det. Nämligen om hur du som utställare kan räkna på effekterna av dina mässdeltaganden.

 

Sedan tidigare finns två utgivna kurser (1) Montern och dess innehåll samt (2) Monterpersonalen. I vår nya kurs lär du dig begreppet Return On Events (ROE). Du får lära dig en enkel modell för hur du kan räkna fram ditt ROE och vad du kan göra för att utveckla dina mässresultat. Dessutom finns det mallar som du kan använda när du sammanställer din mässrapport efter varje mässdeltagande.

 

Vi på Fairlink tycker att detta är årets mest angelägna kurs och ett ämne som är mer aktuellt än någonsin. ”Alla borde ta del av kursen och räkna på effekterna av sina mässdeltaganden. Det handlar om att inte bara tro att man vet utan faktiskt veta. När du visar på effekterna av ditt arbete så stärks dessutom din position internt.”, säger Mikael Jansson på Fairlink. För att sprida kursen maximalt har vi valt att sätta ett extra lågt pris, 600 kr (ex moms). Ett pris som gäller för alla. Här kommer du till våra online-kurser.