Fysiska kurser, kickoffer och workshops

Funderar du på hur ni kan utvecklas som utställare? Sluta fundera och kontakta oss. Vi kan erbjuda allt ifrån fysiska kurser till kickoffer eller interna workshops där vi tillsammans tar fram en lönsam mäss-strategi. Är du intresserad av en kick-off eller workshop så kontakta oss för förslag och offert. mikael.jansson@fairlink.se

 

Du kan också välja att utbilda dig tillsammans med andra genom att deltaga i våra populära mässguru-kurser.

 

Kursdatum 2020-2021:

Göteborg

Stockholm

Jönköping

(Nya kursdatum sätts efter det att myndigheterna fattat beslut om när mötesrestriktionerna lättas och det blir tillåtet att arrangera mässor igen.)

 

Tid: 09.00 – 12.00 (frukost från 08.30).

 

Att ställa ut på en mässa kräver en stor insats i både tid och pengar. Att ha en tydlig målsättning och vara konsekvent är idag ett måste för att lyckas. Genom att gå den här kursen lär du dig ett arbets- och tankesätt som hjälper dig att skapa en mässnärvaro som gör skillnad. I kursen får du inspiration, tips och verktyg som hjälper ditt företag att få ut maximal effekt av era framtida deltaganden.

 

Kursen följer fairlinkmodellen som innehåller följande delmoment
• Sätta mål inför ett mässdeltagande
• Utforma budskap
• Inbjudan till montern
• Montern och dess innehåll
• Monteragerande och motivera mässteamet
• Följa upp givna mässlöften
• Utvärdera effekterna av deltagandet

 

Målgrupp
Du som är ansvarig eller delansvarig för ditt företags mässdeltaganden.

 

Mål med kursen
Att du som deltagare ska få:
• Ökad förståelse för ett mässdeltagandes möjligheter och hur effekterna kan mätas.
• Kunskaper som hjälper dig att skapa en röd tråd i dina mässdeltaganden.
• Konkreta tips och idéer att använda nästa gång ni ställer ut.
• Inspiration och glädje så att du längtar till nästa mässdeltagande som du ska projektleda.

 

Kursledare
Kursledare är Mikael Jansson CEO och utbildare på Fairlink. Mikael har över 30 års erfarenhet av att hjälpa utställare att utveckla sina mässresultat. Förutom att vara en uppskattad föreläsare och bollplank har Mikael skrivit ett flertal böcker. Mest känd är boken Mässguru som idag är världens mest sålda mässbok med en upplaga på över 50 000 ex och som finns på ett flertal olika språk.

 

 

 

Citat från kursdeltagare

 

”Gick från kursen med ett leende på läpparna, både humoristiskt lärande och att det var värt varenda krona.”

 

”En kurs som gav mig energi att ta tag i hela processen kring att göra ett lyckat mässdeltagande. Fairlink fick med de övergripande processerna och gör det intressant genom konkreta exempel och bra bilder.”

 

Pris:

1 995 SEK, exkl. moms om du ställer ut på Elmia, Stockholmsmässan eller Svenska Mässan. Använd den rabattkod som passar in på dig (Elmia2020, Stockholmsmässan2020, SvenskaMässan2020).

I priset ingår onlinekursen ”Monterpersonal” (värde 1 100 SEK) och boken Mässguru (värde 255 SEK). Självklart får du även frukostmacka, kaffe och lunch.

 

2 500 SEK, exkl. moms om du EJ är utställare på någon av de ovanstående mässorna.

I priset ingår onlinekursen ”Monterpersonal” (värde 1 100 SEK) och boken Mässguru (värde 255 SEK). Självklart får du även frukostmacka, kaffe och lunch.

 

Du kan även beställa Mässguru-boken utan att gå någon kurs, maila din beställning direkt till oss så skickar vi dig en bok. Priset inklusive moms och frakt är just nu 150 kr (normalpris 269 kr).

 

 

Anmälan