Supernovaboken

Att tända en supernova är en inspirations- och handbok för evenemangs- och mötesindustrin. Här finns samlat en diger mängd erfarenheter, råd och tips från eldsjälar i branschen och stora evenemangsarrangörer.

I dag besöker fler människor än någonsin olika typer av evenemang. I Sverige är vi erkänt duktiga på att skapa bra evenemang och har en stark mötestradition. Många av dem som anordnas är störst i sin kategori, till exempel världens största skogsmässa, orienteringstävling, skidtävling, cykelmotionslopp, terränglopp och LAN-tävling.

Bland alla evenemang som anordnas i Sverige är det några som står ut speciellt – de lyser kraftigare och de samlar allt fler besökare år efter år. De har ett tydligt tema över tiden men lyckas också förnya sig kontinuerligt – de som i boken kallas supernovor. Några exempel på sådana evenemang är Bokmässan, Almedalsveckan, Vasaloppet, Dreamhack och Sweden Rock Festival.

Bokens författare beskriver hur supernovor skapas och vidareutvecklas. De berättar några supernovors historia och tecknar porträtt av personerna bakom de mest framgångsrika evenemangen.

Att tända en supernova vänder sig till dig som vill utveckla de evenemang som du kanske är en del av. Kan hända driver du redan en supernova eller går en utbildning som syftar till att dra igång ett nytt evenemang? Oavsett vilket får du genom denna bok inspiration, fakta och exempel för att kunna fördjupa dig inom området och vara med och skapa nya supernovor.

Sagt om boken
”Gothia Cup är möten och med nätets hjälp tror jag att vi framöver kommer att få se ännu fler stora mötesplatser skapas . Behovet av att träffas fysiskt kommer aldrig att försvinna, det är bara formerna runt om som förändras.”
– Dennis Andersson, generalsekreterare Gothia Cup

 

”I år sålde vi slut biljetterna en månad innan festivalen startade. Det är ganska unikt i svensk festivalhistoria och det beror nog mycket på marknadsföringen. Den största delen av marknadsföringen sker på plats på festivalen.Folk talar ju om hur festivalen var inför nästa års festival.”
– Joel Borg, PR- och marknadsansvarig Way Out West

 

”Det går inte att beskriva hur mycket festivalen betyder för kommunen. Allt, skulle jag nästan säga. Vi har ingen lång historia att luta oss tillbaka på, festivalen har verkligen varit vårt stora dragplåster. ”
– Tommy Ejnarsson, vice ordförande, Hultsfreds kommunstyrelse

Pris

Priserna är inklusive moms och frakt

 349 SEK/st

 

Beställ boken

Språk:

Välj antal:*

Fylls enbart i om fakturaadressen inte är samma som leveransadressen