Scandinavian Fair Control kontrollerar att anslutna mässors uppgifter om antal besökare, utställare och kvadratmeter stämmer. För dig som skall ställa ut innebär det en trygghet.

Scandinavian Fair Control har sedan 1992 kontrollerat att anslutna mässors uppgifter om antal besökare, utställare och kvadratmeter stämmer. För dig som skall ställa ut innebär det en trygghet. Du vet hur man räknat och att man inte försöker att lura dig. Dessutom riskerar du inte att jämföra äpplen och päron om du jämför med andra kontrollerade mässor. Vi tycker att det borde vara en självklarhet att endast ställa ut på mässor som är kontrollerade. SFC ingår dessutom i ett internationellt nätverk där man regelbundet träffas och samordnar sina regelverk enligt den internationella standard som vi tillsammans skapat. Så innan du skall ställa ut – fråga arrangörerna om siffrorna du får är SFC-kontrollerade!

 

Dokument att ladda hem:

SFC-statistiken består bland annat av redovisning av antalet dagsbesök på mässan, antalet utställare samt hur många kvadratmeter monteryta mässan hade.

Här kan du ladda ner årsrapporter från Sverige och utlandet, anmälningsblanketter för kontroll samt en regelsamling, under Press & dokument