Taktisk kurs

TFI - 7 Slatrod -vit-svartLär dig hur du hittar rätt personer med hjälp av målsättningar, inbjudningar och monteragerande. Kursen riktar sig till dig som är ansvarig för attplanera ert deltagande på mässor. Trade Fair Intelligence är grundmodellen för kursen, och vi går igenom samtliga punkter. Teori varvas med övningar och exempel. Efter kursen har du bättre kontroll på den förestående mässa och inspirationen att göra deltagandet ännu bättre. Fairlink hjälper dig att:

  • Hitta rätt personer på mässan
  • Spetsa till monteragerandet
  • Få kontroll på ditt mässdeltagande och nå dina målsättningar
Boka din plats på de öppna utbildningarna i Göteborg och Stockholm. Vi börjar kursen 08.30 med frukost. I Stockholm avslutar vi med en gemensam lunch mellan 12-13. I Göteborg besöker vi eventuellt mässan som arrangeras i samband med kursen och avrundar istället runt 14. Priset är 2 500 kr exklusive moms. För dig som är utställare på någon av Svenska Mässans mässor subventioneras en person per företag med 2 000 kr, och priset blir således 500 kr exklusive moms. Vill du ha Fairlink för dig själv? Självklart kan du skräddarsy din egen utbildning för dig och ditt företag/organisation. Vid frågor kontakta Fleur Englert, tel: 036-346234  
"Min tanke var: Wow, nu vet jag faktiskt hur man gör! Vad kul det ska bli" /Kursdeltagare

Göteborg

För att anmäla dig till kursen var god fyll i formuläret nedan:

Kurstillfälle:


Du har möjlighet att träffa Svenska Mässans expertis i samband med kursen. Om du är intresserad: Markera vilket/vilka områden nedan. Svenska Mässan återkommer med tid och plats. (Gäller ej för kurser i Stockholm)

MontercateringMonterbyggnationMonterdesignAktiviteterBesökarmarknadsföringExponering i samband med mässan