Grundkurs för utställare

 

Grupplicens

1 500 kr ex moms per användare

Vi har gjort den här utbildningen för dig som vill få ut mer av era mässdeltaganden. Du kan jobba med utbildningen och ditt mässdeltagande var som helst och när som helst, eftersom den är helt digital.

Använd kursen som ditt arbetsredskap inför mässan. I utbildningen finns diskussionsfrågor, möjligheter att göra egna anteckningar och på så sätt kan du arbeta fram er mässplan.

Efter utbildningen kommer du känna dig säker inför beslut, samt ha en väl genomarbetad plan inför mässan.

Målgrupp
Du som planerar era mässdeltaganden kommer uppskatta denna utbildning.

Syfte
Vi vill att utställare ska få ut mer av sina mässdeltaganden genom att tillföra kunskap och inspiration. Små förändringar kan leda till stora resultat när det är genomtänkt.

Skärmavbild 2015-06-29 kl. 09.24.48

Innehåll

-Mässans argument
-Budget
-Målsättningar på mässa
-Mötet på mässan
-Aktiviteter i montern
-Monteragerande
-Efterarbetet
-Utvärdering

Såhär gör du

Klicka på köpknappen ovan och fyll i dina uppgifter. Sedan får du ett mail med inloggningsuppgifter och en länk till utbildningen. Du kan sedan börja inspireras och förstå hur kul det kan vara med mässor. Du kommer åt utbildningen på din dator, läsplatta och mobiltelefon i tre månader. OBS! Max en licens per deltagare. Klicka på ”Grupplicens” ovan om du vill att fler ska få tillgång till utbildningen.

Glad mässplanering!

PS: Vill du att detta ska vara ert interna sätt att arbeta med mässor? Då kan vi se till att skräddarsy utbildningen efter ditt tycke och smak. Kontakta oss för mer information och pris.

Fleur Englert, 036 34 62 34 eller fleur.englert@fairlink.se.